sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Asuntomessut 2018

Asuntomessuilua Porin Karjarannassa 

Porin Asuntomessut alkoivat tänä viikonloppuna ja itsekin ehdin käymään messuilla heti ensimmäisen viikonlopun aikana. Tänä vuonna messujen teemana oli ”asuminen läpi ihmiselämän”.

Messukohteet näyttäytyivätkin elämän eri ikävaihessa vauvasta vaariin. Asumiseen pääsi tutustumaan 34 erilaisessa messukohteessa. Messukodit sijaitsivat kauniilla paikalla joen rannalla ja ainakin minulle jäi kohteista ja varsinkin niiden sisustuksista varsin hyvä fiilis. 


Omat suosikit


Nostan tässä postauksessa vain muutamia kohteita esiin, koska kauniita yksityiskohtia ja luovaa ideointia oli niin paljon, että on parempi, että käy itse paikan päällä tutustumassa.
Ensimmäinen kohde mikä itseäni miellytti, oli Villa Karhu, jonka koko kohteen sisustus oli toteutettu SPR:n  Kontti-kierrätystavardoien tuotteille. Kaunis Pori-tapetti oli toteutettu Alvar Cartonin ja Tapetit.fi:n yhteistyönä. 

Tänä vuonna messukohteissa oli satsattu paljon piha-alueisiin ja terasseihin. Messuilla näkyi niin uima-altaita, piha-saunoja ja kekseliäitä sisustusratkaisuja. 

Tässä esimerkkinä  terassin ruokailuryhmän päälle aseteltu raudoitusverkko, johon oli kiinnitetty hauskasti irtokoukkuihin lyhtyjä ja hillopurkkeihin oli istutettuja kaktuksia. 


Uima-altaita ja poreammeita näkyi messualueella paljon.


Holvisaunakin löytyi 


Oma suosikkini sisustuksen suhteen löytyi Solid Housen messukohteesta. Asunto oli sisustettu niin kivasti, että tässä kohteessa viivyin pitkään.Kohteessa oli ihanan seesteinen tunnelma läpi koko asunnon.Toinen suosikkikohteeni oli Apulannan Sipe Santapukin ja Toni Wirtasen sisustama kohde. 
Näytteilleasettajina talossa olivat Kodin Terra ja Prisma, 


Peikonlehti-tapetti makuuhuoneessa oli aivan mieletön !


Myös lastehuoneet olivat aivan upeita, tässä muutama esimerkkikuva. Tehosteseiniäkin näkyi muutamissa kohteissa: 


Ja tietenkin muutama ideakin tarttui messuilta matkaan:


Paljon oli nähtävää, kauniita ja kekseliäitä sisustusratkaisuja, upeita pihoja ja terasseja, toiminnallisia keittiö - ja sauna/kylpytilaratkaisuja - kannattaa itse mennä ja kokea messuhuuma !

Näihin tunnelmiin !Seesteistä sunnuntaita <3

Chili


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti